Selidbe klavira

Vaš klavir do željene destinacije

Planirate selidbu, a u novi životni prostor sa vama ide i vaš klavir i već sada vas obliva hladan znoj kad pomislite na transport svog dragocenog instrumenta? U potpunosti vas razumemo! Klavir je vrlo osetljiv predmet, a njegov transport veoma zahtevan i delikatan proces. Zato smo tu da vam pomognemo.

Nama možete poveriti odgovornost da bezbedno prevezemo vaš klavir do željene destinacije. Naši zaposleni bili su na specijalnoj obuci u inostranstvu kako bi ovladali tehnikama nošenja, pomeranja i transporta ovog muzičkog instrumenta. Zbog toga ne morate brinuti čak ni ako selite klavir sa ne baš pristupačne lokacije na još jednu takvu – ako je, recimo, reč o zgradama bez teretnog lifta. Naši radnici su iskusni profesionalci obučeni za ove i slične situacije i veoma dobro uigrani, pa će Vaš klavir biti u sigurnim rukama.

U suprotnom, ako se klavira prihvate osobe koje u ovom poslu nemaju iskustva, može nastati značajna materijalna šteta – kako na samom instrumentu (spolja i iznutra), tako i na zidovima stana ili ulaznih vrata, a može se čak desiti i da se neko povredi. Transport klavira otuda treba ozbiljno shvatiti i na pravi način pristupiti problemu, odnosno angažovati profesionalce.

Naši će radnici najpre adekvatno obezbediti klavir ćebadima, zaštitnim kartonom i streč folijom. Zatim će upotrebiti kolica specijalno izrađena za tu namenu i prateći pribor. Ako je reč o koncertnom ili polukoncertnom klaviru, nogice klavira se skidaju pre nošenja i naknadno montiraju pošto klavir stigne na novu adresu.

Cena prevoza klavira zavisi od više faktora, od kojih su neki: težina instrumenta, udaljenost stare i nove lokacije, broj spratova na jednoj i drugoj lokaciji i broj radnika koji učestvuju u transportu tog predmeta. Pozovite nas na 064 425 25 77 kako biste unapred dobili besplatnu procenu cene za selidbu vašeg klavira ili nam pišite na office@selidbemilosevic.com. Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja.

Enter your keyword