Kombi prevoz

uštedite vreme i novac

Selidbe najčešće nisu baš lake i jednostavne i retko kad prođu bez stresa i nerviranja. Da ipak ne bude tako, obratite se nama i dozvolite nam da za Vas organizujemo kombi prevoz; jednu finu, bezbrižnu selidbu.

 

Zašto se odlučiti za kombi prevoz?

Ako količina stvari ili robe koju selite to dozvoljava, ovaj način ima određene prednosti u odnosu na prevoz kamionom. Kombi uspeva da prođe kroz uske i ne baš pristupačne ulice, kreće se gradom bez ikakvih zabrana i najčešće ne postoji problem kad je u pitanju prilaz objektu. U Beogradu je kombi prevoz posebno zgodan zbog gužvi u saobraćaju. Zbog svega navedenog, organizovati kombi prevoz je daleko lakše i fleksibilnije, moguće je obaviti selidbu ili prenos robe na ovaj način u bilo koje doba dana ili noći, tokom vikenda i praznika, odnosno onda kad Vama to najviše odgovara.

Konačno, cena kombi prevoza je niža.

Kako da organizujete selidbu?

Potrebno je samo da nas pozovete! Mi ćemo izvršiti besplatnu procenu i ponuditi Vam cenu unapred. Tom prilikom ćemo precizirati vreme i ostale detalje selidbe. Možete nas pozvati kad god Vam odgovara, kao što se i selidba može obaviti u bilo koje vreme jer radimo 00-24h i garantujemo brz dolazak u Beogradu, a u mogućnosti smo da selidbu izvršimo na pouzdan i efikasan način na području čitave Srbije i šire.Uvek smo dostupni za vas i za sva vaša pitanja, savete i pojašnjenja.

Možete nas kontaktirati na telefon 064 425 2577 ili nam možete pisati na email office@selidbe-beograd.org

Kako se selidba odvija?

Naše poslovanje se temelji na dogovoru, poverenju, sigurnosti i zadovoljstvu klijenata. Selidbu ćemo obaviti u vreme koje ste odabrali, na način na koji Vama to odgovara. Naš tim dolazi na Vašu adresu tačno na vreme, vozilima koja su specijalno opremljena za očuvanje sigurnosti robe i redovno održavana. Efikasno pakujemo i utovarujemo vaše stvari, odvozimo ih na novu adresu, istovarujemo i slažemo.

Garantujemo brz, siguran i efikasan kombi prevoz, kao i utovar, istovar, montažu i demontažu Vaših stvari. Selidba ćekompletno biti objavljena po dogovoru, a stvari će biti potpuno bezbedne.

Javite nam se i naš tim će se za sve pobrinuti!

Enter your keyword