KUTIJE ZA SELIDBE

KUTIJE ZA SELIDBE

KUTIJE ZA SELIDBE

Selidba je pred vama? To često podrazumeva mnogo stresa, ali ipak možete da odahnete – jer mi mislimo na sve! Otuda se u našoj ponudi nalaze i kutije za selidbe i sav ostali materijal koji vam tom prilikom može biti potreban.

Promena adrese vrlo često podrazumeva transport raznih manje ili više osetljivih stvari – potrebno je prevesti čaše i druge lomljive predmete, lampe, slike, ramove, skupocena odela, kao i knjige, posuđe, servise sa za ručavanje i brojne druge sitne stvari. Posebno mesto, naravno, zauzimaju uspomene i drugi predmeti od sentimentalne vrednosti. Kako biste sve svoje stvari zaštitili od prašine i prljavštine ili od bilo kakvog loma i oštećenja tokom transporta, potrebno je da za pakovanje koristite odgovarajuće kutije. Uz naše kartonske kutije visokog kvaliteta i odgovarajućih dimenzija rešićete se briga vezanih za selidbu vaših stvari.

Funkcionalne kartonske kutije i ostali pribor za selidbu prodajemo po veoma povoljnim cenama, a ukoliko se nalazite na području Beograda naši kuriri će sav materijal potpuno besplatno dostaviti na vašu adresu. U ponudi su troslojne i petoslojne kutije koje su pogodne za prevoz stvari, a mogu se koristiti i u bilo koje druge svrhe. Nudimo i pucketave folije, streč folije i lepljive trake. Ukoliko ste u bilo kakvoj nedoumici – koliko vam je kutija potrebno ili koliko folije, da li se odlučiti za pucketavu ili za streč foliju – mi smo tu da vas besplatnim savetima spasemo svih muka!

Možda ćete još poželeti i da mi zapakujemo vaše stvari? U tom slučaju, naši radnici će sa posebnom pažnjom obaviti pakovanje i sve obezbediti na odgovarajući način. Cena pakovanja se određuje na osnovu različitih parametara, prvenstveno uzimajući u obzir količinu i karakteristike stvari koje treba zapakovati, a procenu dajemo unapred, putem telefona ili mejla.

Pogledajte koje kutije za pakovanje, lepljive trake i zaštitne folije imamo u ponudi:

Petoslojne kartonske kutije za pakovanje

(dimenzije: 600x300x300 mm)

140,00 DIN

Troslojne kartonske kutije za pakovanje

(dimenzije: 600x400x400mm)

150,00 DIN

Petoslojne kartonske kutije za pakovanje

(dimenzije: 600x400x400 mm)

180,00 DIN

Pucketava folija

(1 metar)

100,00 DIN

Streč folija

(2,5 kg)

700,00 DIN

Streč folija

(5 kg)

PROMO CENA

Mali aparat

za lepljive trake

350,00 DIN

Traka za lepljenje

(1 komad)

100,00 DIN

Rebrasti karton za zaštitu

(1 metar)

90,00 DIN

064 425 25 77

Za sva pitanja, savete i porudžbine pozovite

Ili nam pišite na info@selidbemilosevic.com

Uvek smo tu za Vas!

Enter your keyword